maandag 18 april 2011

Airride set afgeleverd

Een set airride, voor de achterkant klaar voor verzending.





Afstandbediening voor airride

Wil je airride op afstandbediening? Mooie sets in de aanbieding met hele nette bedienigskastje. 4 relais, dus 4 mogelijkheden om te bedienen. Kunnen tevens ook op bv electrische ramen of automatische deuropeners

Straight axle kits

ook sinds kort in ons assortiment. Straight axle kit's! De asbuizen zijn nieuw en uit 1 lengte. Voorzien van ashoezen uit 1 stuk. De asbuizen zijn door ons aangepast zodat je met standaard kever lagerdeksel uit kunt. Je hoeft dus geen aftermarket of moeilijk te vinden typ3 lagerdeksel te nemen wat weer in de prijs scheelt.

Verlaagde spindels volgens beproefd recept

Ik kreeg steeds vaker de vraag "maak je ook verlaagde spindels voor T2",omdat ik ze al jaren maak voor spijlbus.

Nou nee,maar omdat de vraag voorbij bleef komen, ben ik mezelf erin gaan verdiepen.

Met als gevolg dat we ze nu op voorraad hebben.

Draagarmen en spindels zat!



Machinaal bewerkt en na het stralen klaar om gespoten te worden en te voorzien van de goede fuseekogels!



Klaar en afgeleverd in de shop bij Keverland!

Typ3 na jaren weer apk

Kunnen jullie me helpen met mijn typ3. Hij was bijna klaar maar de puntjes moesten nog op de i gezet worden voor de apk. Hij heeft er een hele winter aan gewerkt samen met 2 vrienden,maar wilde de laatste dingen zoals motor afstellen en de electra graag aan mij overlaten. Nou geen probleem!! In 1 keer door de apk en deze gaat veel plezier opleveren want hij is super dik geworden!!

Lowlight on airride!

Soms worden mensen het zat om met hun super dikke lage auto, telkens de grond te raken omdat er teveel drempels zijn in ons land. Dus willen ze graag "hulp"Airride. Wat houdt dat in? Dat je gewoon met je verenpakket en olie gevulde monroe luchtschokbrekers gaat rijden. En indien nodig geef je de schokbrekers wat lucht zodat de auto zeker4-6cm omhoog kan. Kun je wat makelijker je woonwijk in zonder de bodem iedere keer te raken. Dit keer uitgevoert op een 6volt lowlight.